To forum jest po¶wiêcone grze minecraft.
Administrator
Witajcie
Je¿eli nie wiecie co to za gra minecraft to tu to napisze.
Minecraft to gra w której siê buduje i tworzy siê ró¿ne przedmioty. S± ró¿ne wersje gry minecraft zaczelo siê od alphy potem pojawila sie beta a teraz obecnie jest pelna wersja gry 1.0.0.Gre mozna pobrac jak i kupic. Zapraszam na inne polskie forum o minecrafcie w którym sa wstawiane piosenki o minecrafcie nowosci itp mycraft.pl .
Minecrafta stworzy³o studio Mojang.
W grze wcielamy sie w postac samotnika chyba ¿e gracie na multi to nie jestes jusz samotnikiem ale gdy grasz na single player to jestes sam s± trzy stryby gry survival,creative i hardcore jak¿e i 4 poziomy gry peaceful,ease,normal i hard.
Na p±cz±tku nie masz ¿adnyh przedmiotów lecz pu¼niej nazbierasz .To gra 3D stworzona z kwadratów wszystko z kwadratów.Najwa¿niejszy surowiec w grze to drewno bez niego nic nie zrobisz z niego zrobisz patyki crafting table (stó³ do tworzenia przedmiotów) oraz najslabsze na¿êdzia kilof,³opate,i topur te na¿êdzia zrobisz tak¿e z kamienia,¿elaza,z³ota i najlepsze z diamentów.W pe³nej wersji mo¿na czarowac s± wioski mikstury nether (piek³o) s± tak¿e 4 potwory zombi szkielety paj±ki i endermani s± tak¿e zwierzêta ¶winie kurczaki krowy i owce.To wszystko co mam do napisania pa i jeszcze raz zapraszam na mycraft.pl ps to nie moje forum!
Administrator
Witajcie to 2 czê¶æ Co¶ o minecraft
Minecraft to pusta kartka i zestaw kredek, ogród i paczka nasion, niezapisana ksi±¿ka i pióro, p³ótno i paleta farb, pud³o z klockami, to program do przelewania wyobra¼ni na monitor. A dla niektórych: sens ¿ycia